La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN) i el Consorci DO Alella promouen l’adhesió dels municipis vitivinícoles catalans a la Declaració “El Vi, nutrició i salut”

programaViAlellaAl municipi d’Alella, el dia 4 d’octubre de 2012, els representants de Consorci DO Alella, integrat per 15 municipis de les comarques del Maresme (Alella, Cabrils, el Masnou, Òrrius, Teià, Tiana, Premià de Mar i Vilassar de Dalt) i del Vallès Oriental (La Roca del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Martorelles, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Sant Fost de Campsentelles i Montornès del Vallès), i el Consell  Regulador de la Denominació d’Origen Alella Han manifestat el seu compromís de promoure i impulsar la investigació científica sobre la relació entre vi, nutrició i salut. Difondre les qualitats del vi com a component de la tradicional Dieta Mediterrània. Desenvolupar i protegir la cultura patrimonial, tradicional, gastronòmica, històrica, social i mediambiental de la vitivinicultura, amb la defensa dels
valors originals i la singularitat del vi.

És per això que s’adhereixen al decàleg de FIVIN SOBRE EL CONSUM RESPONSABLE DE VI.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.