Decret sobre la modificació del Pla d'espais d'interès natural (PEIN) en relació amb l'espai de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs

Anunci d'informació pública del Projecte de decret pel qual s'aprova la modificació del Pla d'espais d'interès natural (PEIN) aprovat pel Decret 328/1992, en relació amb l'espai de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs.


Se sotmet a informació pública el projecte de decret pel qual s'aprova la modificació del Pla d'espais d'interès natural (PEIN) aprovat pel Decret 328/1992, en relació amb l'espai de la Conreria- Sant Mateu- Céllecs, així com la seva memòria i cartografia complementària. La documentació és a disposició de les persones interessades a la Direcció General de Polítiques Ambientals (Av. Diagonal, 523-525, 08029 Barcelona), als Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat a Barcelona (C/ Aragó, 244-248, 08007 Barcelona), o bé es pot consultar a la pàgina web del Departament de Territori i Sostenibilitat (http://www20.gencat.cat/portal/site/territori).

El termini per presentar al·legacions és d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquest Anunci al DOGC.

Barcelona, 25 d'octubre de 2012

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.