Nombrós públic a la Fira del Bolet 2012

foto-10La Fira del Bolet, organitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica, va comptar amb nombrós públic assistent el passat diumenge 28 d'octubre.

La Fira va rebre als visitants amb les habituals parades de bolets i productes elaborats, a més de diverses activitats com: taller de plastilina, jocs infantils tradicionals, concurs de truites de bolets i una interessant xerrada a càrrec del guia micològic, Jordi Casals, al voltant de la introducció en aquesta afició.

La novetat d'enguany va ser l'esmorzar que es va organitzar tot just al començament de la jornada: botifarra esparracada amb bolets. Els cuiners d'aquest àpat van ser la Maria Ferra del mercat, l'alcalde Joan Castan i un grup de voluntaris de Gent de Teià. En total es van vendre 70 racions d'esparracada i per als més menuts, es van repartir gratuïtament al voltant de 80 racions de xocolata amb melindros.
El bon temps es va afegir a la festa, permetent als vilatans i vilatanes gaudir del poble i de la Fira, tot esperant la de l'any vinent.

Galeria d'imatges

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.