Avui dimecres 28 de novembre es durà a terme la neteja del dipòsit Puigoriol

Com l’any passat, es donarà aigua pel by-pass situat a la riera, que connecta les xarxes del dipòsit Molassa amb el del Puigoriol a través d’una reguladora. Actualment, s’està realitzant una actuació per tal d’augmentar el cabal que pot passar a través del by-pass (els abonats estan avisats del tall d’aigua per demà). Igualment, és provable que en moments puntuals de màxim consum quedin algunes zones sense aigua.

Aprofitant la neteja del dipòsit, s’instal·larà una vàlvula a la sortida del dipòsit (l’existent no tanca bé), prop de l’escola del CIM, per tant, mentre aquesta vàlvula no estigui instal·lada l’escola es quedarà sense aigua (aquesta setmana s’iniciaran les cales i la preparació de tot el material per tal de tenir-ho tot el més avançat possible i que el dimecres la feina que quedi per fer requereixi poc temps). Un cop estigui instal·lada la vàlvula, l’escola es podrà alimentar a través del by-pass, com la resta del municipi.

Com en altres ocasions, cal tenir en compte que en cas que el by-pass sigui insuficient, existeix l’opció de donar aigua des del Masnou, però com sempre, això serà per casos extrems.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.