L’ADF de Teià guanya el premi Rossend Montané a Tordera

rossendadfL’ADF de Teià, que enguany celebra els 25è aniversari de la seva creació, ha presentat a Tordera un recull de les actuacions realitzades entre l’abril de 2011 i el setembre de 2012 .

El treball guanyador del premi, titulat “la nostra particular manera d’entendre la prevenció”, intenta mostrar amb imatges i texts com els voluntaris han desenvolupat les tasques de prevenció i, més a més, les de recuperació i manteniment dels patrimonis històric i natural dels boscos de Teià.  

Cal destacar la construcció de la font del Grill que s’alimenta de l’aigua procedent de la mina d’en Joan, que s’ha arranjat recentment. També es fa un repàs a altres actuacions com pot ser la formació dels voluntaris, la divulgació de les activats de l’ADF,  el programa de treballs en benefici a la comunitat, el suport a altres entitats locals, algunes activitats socials, etc.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.