Apunta't al Pavelló, els millors preus de tot el Maresme

spinning

Ara també, descompte pels aturats en l´abonament

L'spinning, una de les activitats "indoor" que està més de moda actualment als gimnasos de Catalunya, és una de les novetats que ha presentat el Pavelló El Cim aquesta temporada.

Des del passat mes d'octubre s'ofereixen setmanalment sis classes, que han tingut una gran acollida, fins al punt que treballem per ampliar els horaris en un futur, així com també el nombre de bicicletes (actualment n'hi ha 14). El pilates segueix sent una de les activitats estrella de la instal·lació, amb un total de deu classes setmanals, també amb una bona assistència.
 
Aquesta temporada seguim apostant per l'Abonament Total, que inclou totes les activitats que hi ha durant la setmana, així com l'accés a la sala de màquines també els dissabtes i els diumenges. Tot i l'important augment de l'IVA, que en el cas dels centres esportius ha estat de l'11 %, passant del 10% al 21%, en el cas de l'Abonament Total, només n'hem augmentat el 50%, passant la quota de 33 euros a 35 euros a partir del gener del 2013. Tot i les mancances que pot tenir la instal·lació com a gimnàs, com pot ser la falta d'una piscina, saunes o més sales d'activitats, el preu de l'abonament en el nostre Pavelló passa a ser dels més baixos amb diferència de tots els pavellons del Baix Maresme. Amb aquest inferior augment de l'IVA en l'abonament, volem premiar els que més esport fan, i per tant que més usen el Poliesportiu.
 
A partir del mes de gener, els aturats que vulguin fer esport gaudiran d'un descompte especial del 25% sobre el preu de l'abonament absolut. Sabedors de les greus dificultats que algunes persones estan passant actualment, amb aquesta mesura, pretenem facilitar-los l'accés al món de l'esport. També augmenten els descomptes als joves passant del 25% al 30%,
i el de la gent gran, que passa del 40% al 50%. Uns bons preus, els del proper any 2013, per seguir potenciant l'esport a la nostra vila, i mirar d'evitar el sedentarisme, cada cop més present en la societat. Us esperem a tots al Pavelló. Si véns per primera vegada, accés de prova gratuïta (excepte l'spinning).
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.