L'exposició d'Antoni Batllori Jofré continua el seu viatge

batlloriExpo2El passat 5 d'abril es va inaugurar a Vacarisses l'exposició Antoni Batllori Jofré. Durant tot el mes estarà a aquest municipi del Vallès Occidental, a la sala d'exposicions de la Biblioteca Municipal El Castell.

Quan s'acabi aquest primer semestre del 2013 l'exposició haurà estat a l'Hospitalet de Llobregat, Palafolls, Llinars del Vallès i Piera. Ara ja fa un any que la Diputació de Barcelona va assumir la itinerància de l'exposició i ha voltat per més d'una dotzena de municipis. L'exposició ha tingut una molt bona acollida i per aquest motiu s'ha ampliat un any més la cessió.

L'exposició és una còpia de la que està exposada permanentment al Fons Batllori de Teià, està composada per dos apartats: uns plafons amb la biografia i uns altres amb la seva obra i l'evolució del seu dibuix.

El Fons Batllori enguany ja celebrarà el desè aniversari a Teià, i ho farà amb una exposició especial al mes de setembre.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.