Xerrada sobre el Servei de Teleassistència

El dimarts 4 de juny es va organitzar una xerrada informativa sobre el servei de Teleassistència. Els assistents van poder escoltar als professionals de Televida, empresa gestora del servei, explicar les característiques i beneficis que els pot aportar el servei als usuaris i cuidadors.
El Servei local de Teleassistència és un servei preventiu i de proximitat que ofereix a les persones grans i/o amb dependència i als seus cuidadors un suport personal per continuar vivint al seu domicili; les persones beneficiàries d'aquest servei tenen la seguretat i tranquil•litat que davant de situacions de crisi, caigudes, emergències sanitàries o de l'habitatge, poden contactar de forma immediata amb el centre d'atenció mitjançant un terminal de Teleassistència instal•lat al domicili i un penjoll que porta posat l'usuari sense la necessitat d'aixecar l'auricular del telèfon.
El servei, però, va molt més enllà de l'actuació davant de situacions d'emergència i d'una forma proactiva el Servei Local de Teleassistència realitza a més visites domiciliàries a les persones usuàries amb l'objectiu de realitzar un seguiment acurat de l'estat de la persona i coordinar amb els serveis socials les possibles intervencions necessàries per de forma integral oferir la millor atenció a les persones grans.
A Teià, des de la posada en marxa del servei al 2005 han estat ateses 123 persones que han pogut envellir a casa seva amb més seguretat, companyia i qualitat de vida. El Centre d'Atenció del Servei Local de Teleassistència va gestionar durant el 2012 un total de 1.930 trucades a usuaris i usuàries de Teià. D'aquestes, 1.122 van ser trucades fetes des del Centre d'Atenció per a tenir un contacte amb la persona usuària.
Actualment hi ha 75 persones de Teià donades d'alta al Servei Local de Teleassistència.
Per a sol•licitar aquest servei cal adreçar-se a Serveis Socials al Pg. de la Riera 94, 1a planta, tel. 93 555 12 34.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.