Vigila amb el sol, solet!

solPrendre el sol és important pels beneficis que aporta a la nostra salut, però s'ha d'anar amb compte per evitar-ne els efectes negatius.

Per aquest motiu, el Servei de Salut Pública de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ha editat un nou material "Vigila amb el sol, solet!" que pretén informar de la necessitat de protegir del sol als infants, i dóna recomanacions de com fer-ho.

Aquest material consta de tres elements: un cartell, un cub per acolorir i retallar, i un díptic. El cartell i el cub s'adrecen a infants de 6 a 8 anys, per conscienciar-los dels 5 consells bàsics per protegir-se del sol, i el díptic es dirigeix als pares i mares d'aquests infants i conté 10 recomanacions per protegir del sol als seus fills i filles quan estan al parc, a la muntanya, a la platja i a la piscina.

Aquest material didàctic es facilitarà als participants del taller de protecció solar per prevenir malalties, inclòs en el Catàleg d'activitats d'educació per a la salut del Servei de Salut Pública, adreçat a alumnat de cicle inicial de primària.

A més, els ajuntaments que ho desitgin el podran descarregar i utilitzar en totes les activitats que realitzin relacionades amb aquesta temàtica.

El material es pot consultar i descarregar en el següent enllaç:

Material educatiu sobre Potecció solar: Vigila amb el sol, solet!

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.