DIADA 11 DE SETEMBRE. VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÉNCIA Destacats

 

APUNTA´T A LA CADENA, I VINE AMB NOSALTRES

DIADA 11 DE SETEMBRE. VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÉNCIA

L´Assamblea obra el TRAMP 0 per a aquells que encara no esteu inscrits, que us permet anar allà on vulgueu.

inscripcions:http://www.assemblea.cat/?q=tram0

L’onze de setembre tots el catalans tenim un gran repte: la Via Catalana cap a la Independència, convocada per l’ASSEMBLEA  NACIONAL CATALANA, una cadena humana de 400 km que travessa Catalunya de nord a sud.

La Via Catalana i s’ha organitzat en 780 trams. L’Assemblea de Teià, organitza el tram 439, situat a la NII,  a dreta i esquerra  de la Riera de Teià (Creu Roja). El començament del  tram estarà indicat amb el número 439, al costat de una benzinera de Cepsa que hi  ha sortint d’ El Masnou direcció nord, i s’acaba a uns 100 m abans del pont que passa per sobre la carretera i la via del tren, on hi haurà l’indicatiu de tram 440. Com veieu la senyalització del trams va de sud a nord.

Recordeu que heu de venir vestits amb samarreta gropa per tal d´anar tots iguals.

DESPLAÇAMENTS.

Per anar fins el nostre tram,  proposem  baixar caminant per la Riera de Teià, sortint  del Parc de Can Godó  fins la NII (2,5 k). Si veniu d’altres punts de Teià, us hi podreu afegir en qualsevol punt del recorregut. La sortida es farà a les 15h:30, amb el senyal pirotècnic de tres coets , senyal  que es  repetirà al passar per la primera rotonda, al començament del passeig de Massarossa.

Si voleu arribar en cotxe directament  al tram, el podreu estacionar en els aparcaments de zona  vermella, al voltant  de  Caprabo i Lidl. Heu de tenir amb compte que el trànsit  de la carretera s’anirà tallant progressivament des de les 13 h, fins a quedar completament  tallada cap a les 16 h.

 FORMACIÓ DE LA CADENA

A partir de les 16h:00,  la cadena humana es formarà en el  carril que va de nord a sud, sobre el voral de muntanya i mirant al mar.  El tram és de 500 m i hi ha  559 persones inscrites, per tant, ens haurem de posar d’acord per caber-hi.

Els responsables del tram, que aniran identificats amb una armilla verda, us ajudaran a que tothom hi pugui caber,  però caldrà la bona voluntat de tots i cada  un de vosaltres.

A les 17h14, la cadena ha d’estar formada i es començarà a fer les fotos des de  sud cap a nord. És important que estigueu quiets quan  l’ajudant de fotògraf  us vagi col·locant fins que us hagin fet la foto, ja que s’ha de fer moltes fotos amb poc temps. A les  18 h, tots els participants de la cadena cantarem alhora Els Segadors,  i la Via Catalana es donarà per acabada.

Durant tot el temps que duri  la cadena,  els equips de megafonia instal·lats aniran informant-nos dels actes que es facin al llarg de la cadena  i ens donaran les instruccions que calgui.

MIDES DE SEGURETAT

El costat de la NII que va de sud a nord, quedarà oberta en els dos sentits de la marxa, per als serveis de seguretat, emergències, i altres incidències. Recordeu en tot moment  que no podem refiar-nos que la carretera estigui tallada.

També us recordem de tenir molta cura amb les cigarretes: apagueu-les i llanceu-les als bidons de brossa.

SERVEI DE BEGUDES

Hi haurà un servei  de begudes situat  a la part central del tram (davant  la Creu Roja).

BROSSA

Instal·larem un cubells per recollir la brossa, feu-los servir ja que tot ha  de quedar net.

DIMONIS I CORAL

Podrem gaudir de les actuacions de membres dels Dimonis i membres de les Corals de Teià.

EL FINAL

Quan s’acabi l’acte, sobre les 18 h, s’haurà d’anar marxant. Cal ser prudents i tenir paciència perquè  serem molta gent i serà lent poder sortir tots alhora.

SIGNA UN VOT  PER LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA.

En el tram hi haurà una taula mòbil de recollida de signatures  per tal que aquells que encara no ho heu fet, pugueu  signar el vostre vot a favor de la independència de Catalunya. No oblideu portar el vostre DNI!

 

4 Setembre 2013

ANC TEIÀ

Equip responsable tram 439 de la Via Catalana. 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.