Obertura de pliques del servei d'escombraries

pliquesAvui, dia 12 de novembre, s'ha reunit a la sala de Plens de l'Ajuntament, la Mesa per a la contractació del Servei públic de Recollida i transport de residus sòlids urbans per tal de procedir a l'obertura dels sobres 2 - Proposició econòmica i documentació quantificable-, havent-se presentat un total de set ofertes.

De les propostes presentades, se'n donarà trasllat als tècnics municipals per al seu estudi i valoració, per tal de que la Mesa en una propera reunió, pugui formular la proposta d'adjudicació.

Havent estat convidats a formar part de la Mesa encarregada de l'obertura de pliques representants dels diversos grups municipals, cap d'ells s'ha presentat. Els grups d'ERC i CIU no han ni justificat la seva absència, com tampoc ho varen fer en la primera obertura de sobres que va tenir lloc el passat dia 5 de novembre.

Un cop finalitzat el procediment de contractació, podrem disposar de nous contenidors per a tot el poble i d'una neteja més acurada per part de l'empresa adjudicatària

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.