Procès d’adjudicació de 2 habitatges amb Protecció Oficial a la promoció “Plaça Catalunya”

pisosPLCatalunyaS'obre una nova convocatòria per adjudicar dos habitatges de Protecció Oficial, en règim de lloguer, destinats a gent gran, situats al carrer Fivaller, 10-12, promoguts per l'Institut Català del Sòl.

Entre els requisits d'accés, la persona sol·licitant i/o cosol·licitant ha de ser major de 60 anys i pensionista o major de 65 anys. Ha d'estar empadronada al municipi de Teià o acreditar aquest requisit per part de fills, germans o nebots. Pel que fa als ingressos de la unitat de convivència (màxim 2 persones), han de ser superiors a 4.500 € i inferiors a 46.114 € en el còmput anual de l'any 2012. A més, els sol·licitants han de ser autònoms per les activitats de la vida diària.

El termini de presentació de sol·licituds és del 18 al 29 de novembre de 2013 ambdós inclosos. Per a més informació podeu adreçar-vos a Serveis Bàsics d'Atenció a la Persona, al Passeig de la Riera, 94 1a planta de 9 a 14 hores, excepte dijous de 17 a 20 hores.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.