El ple de l'Ajuntament aprova una declaració de l'AMI de suport a la consulta

amiEl ple celebrat ahir al vespre va aprovar, amb els vots favorables de CiU, ERC, PSC i dos regidors de GdT, el vot en contra del PP i l'abstenció de dues regidores de GdT, una declaració de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) per donar suport a la consulta. Aquesta declaració insta els ajuntaments a què mostrin el seu compromís amb la Generalitat i amb el Parlament de Catalunya perquè la consulta sigui realitat. El text aprovat també fa una crida a la ciutadania perquè participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic.

El contingut del text passat per ple és el següent:

Davant l'anunci de la convocatòria d'una consulta per tal de decidir si la nació catalana vol esdevenir un Estat independent, aquest Ple, integrat per representants electes per la ciutadania de Teià, vol manifestar:

1. La seva satisfacció per l'acord entre la majoria de les forces polítiques al Parlament, que farà possible la celebració d'una consulta on el poble de Catalunya decidirà, de manera lliure i democràtica, el seu futur col·lectiu.

2. El seu compromís amb la Generalitat i el Parlament de Catalunya, representants legítims del poble català, per tal que aquesta consulta sigui una realitat.

3. La seva crida a la ciutadania a que participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic, decidint el seu destí.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.