La Biblioteca de Can Llaurador Centre ACTIC

bibliotecaLa Biblioteca de Can Llaurador de Teià és oficialment un centre col•laborador ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació). És la primera biblioteca de la comarca del Maresme en acollir aquesta iniciativa.

L'ACTIC és un instrument al servei de la ciutadania perquè pugui acreditar oficialment les seves competències en l'ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), davant de les administracions públiques, empreses privades i instàncies educatives.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador.


L'obtenció de la certificació passa per acreditar els coneixements TIC mitjançant un examen virtual que es realitza a l'aula multimèdia de la Biblioteca de Can Llaurador de Teià. Tots els tràmits, pagaments i obtenció dels certificats es fan a través d'una pàgina web.

Podeu ampliar la informació consultant el portal ACTIC:
http://actic.gencat.cat/

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.