L’Ajuntament de Teià porta a terme el Programa de Formació i Treball

P1020097A través d'un conveni signat amb el Consell Comarcal del Maresme, l'Ajuntament de Teià ha pogut adherir-se al Programa de Formació i Treball que subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya. Aquest programa pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament de més de 30 anys, que hagin exhaurit la prestació per desocupació. D'aquesta manera, l'Ajuntament rep subvencions per contractar persones amb aquestes característiques i s'ocupa de contractar-los durant 6 mesos a jornada completa, per a la realització de treballs de caràcter públic i oferint-los també formació.

En el cas de Teià, la subvenció ha permès contractar tres persones que durant aquests sis mesos realitzaran bàsicament treballs de jardineria, coordinats per la Brigada Municipal. En aquest primer mes del Programa de Formació, aquests treballadors ja han netejat la zona verda que hi ha entre els carrers Amadeu Vives i Ramon Llull, han realitzat tasques de neteja i poda dels vorals del camí lateral de l'autopista, i desbrossament de la zona verda que hi ha tocant a Premià de Dalt.

A les fotografies podreu veure com han quedat aquestes zones.

Galeria d'imatges

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.