Es recullen 375 quilos d'aliments per la Setmana de la Solidaritat

alimentsLa Setmana de la Solidaritat celebrada del 16 al 20 de desembre en els diferents centres educatius del nostre municipi ha recollit 375 quilos d'aliments que s'han lliurat a Caritas parroquial per a repartir a les persones necessitades del nostre municipi.

Són moments complexos per a tothom per la qual cosa volem agrair la participació als nens i nenes i a les seves famílies, al professorat i a les direccions dels diferents centres educatius, als voluntaris de Caritas, als monitors i entitats d'educació en el lleure i als treballadors dels Serveis Socials Municipals per l'èxit d'aquesta iniciativa.

Una iniciativa que per acord del Consell Escolar Municipal s'anirà repetint al llarg de l'any per recollir aliments per les persones que passen una situació econòmica complicada i per conscienciar sobre la difícil situació que passen moltes famílies.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.