Sorteig dels pisos per a gent gran de la plaça de la Cooperativa

pisosPLCatalunyaEl proper dimecres 19 de febrer es celebrarà el sorteig dels dos pisos per a gent gran de la Plaça de la Cooperativa que actualment han quedat lliures. El sorteig tindrà lloc a les 12h del migdia, a la sala de plens de l'Ajuntament. Es tracta de dos pisos amb protecció oficial destinats i adaptats per a la gent gran, un de 45 m2 i l'altre de 49 m2, amb un lloguer de 180 € i 195 € al mes, respectivament.

El llistat definitiu d'admesos s'ha publicat al web de l'Agència d'Habitatge i notificat a totes les persones interessades, informant també de la data i lloc del sorteig. Podeu consultar tota la informació al següent enllaç.

Cal recordar que aquesta promoció d'habitatges prové d'un conveni a quatre bandes entre l'Ajuntament de Teià, l'Institut Català del Sòl, l'Agència d'Habitatge i el Departament de Sanitat, a través del qual es va aconseguir la construcció del nou CAP, l'urbanització de la plaça Catalunya, la construcció de 16 habitatges per a gent gran i l'aparcament soterrat de la plaça de la Cooperativa, tot plegat, sense cap cost per a l'Ajuntament i sobretot, gràcies a la cessió del terreny per part de l'Agrícola de Teià.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.