L'Ajuntament de Teià aprova el conveni de Casa del Marquès

 

calmarquesEls ajuntaments de Teià, el Masnou i Alella han aprovat un conveni de col·laboració entre els tres municipis per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses al Centre d'Empreses Casa del Marquès, situat a l'urbanització de Bellesguard al Masnou.

Aquest acord posa de de manifest la voluntat d'aquests tres municipis per crear dinàmiques de cooperació supramunicipal per fer front a la situació econòmica actual. I per això, és imprescindible mancomunar serveis que donin suport a la creació d'empreses del territori i a les iniciatives de les persones emprenedores.

La rehabilitació de Casa del Marquès ha rebut subvencions de fons europeus FEDER i de la Diputació de Barcelona, i es preveu que es posi en marxa abans d'aquest d'estiu oferint espais a emprenedors i empreses i la possibilitat d'allotjament empresarial, ja sigui en règim d'incubació o de consolidació.

 

L'oferta de serveis del Centre d'Empreses contemplarà les activitats següents:

  • Servei de lloguer de mòduls i espais comuns
  • Serveis genèrics i avançats d'acompanyament integral a la creació i consolidació d'empreses
  • Punt de trobada empresarial: organització sistemàtica de jornades, cursos, formació, esmorzars temàtics...

L'oferta d'allotjament estarà formada per 18 espais modulars d'entre 8 i 19 m2 de disseny funcional, atractiu i confortable, així com una àmplia oferta d'espais comuns per a empreses i persones emprenedores, entre els quals destaquen un auditori o sala d'actes amb equipament audiovisual, quatre sales de reunions, i dues aules de formació.

 

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.