L'ADF Teià rep l’accèssit al premi Palestra

adgPremi2010L'Agrupació de Defensa Forestal de Teià, dins el marc dels XIV Premis a la  Prevenció dels Incendis Forestals, ha obtingut l'accèssit al premi Palestra que s'atorga a l'ADF amb la millor organització d'activitats de prevenció i extinció.

En el transcurs d'un acte organitzat per la Diputació de Barcelona, que enguany s'ha celebrat a Sant Hipòlit de Voltregà, presidit pel vicepresident primer i diputat d'Espais Naturals, Josep Mayoral i acompanyat pels alcaldes de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala i el de les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala el passat dissabte, 27 de novembre, s'han lliurat els premis Rossend Muntaner, Palestra i Joaquim-Maria de Castellarnau.

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 8.000 euros, ha estat per l'ADF de Pontons, que actua sobre la totalitat del territori forestal d'aquest municipi. L'accèssit de 3.000 euros ha correspost a l'ADF de Sant Salvador de Guardiola. Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 8.000 euros, ha correspost a l'ADF de Montseny-Congost, formada pels municipis de La Garriga, Les Franqueses del Vallès, l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, Granollers i Cànoves i Samalús. L'accèssit d'aquest premi, dotat també amb 3.000 euros, se l'ha endut l'ADF de Teià.

El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, ha recaigut en Romualdo Freixa vinculat a l'ADF Sobrepuny, formada pels municipis de Vilada, Borredà, Sant Jaume de Frontanyà, Castell de l'Areny, la Nou del Berguedà i Berga. Nascut l'any 1942 a Borredà, és membre fundador d'aquesta ADF, constituïda l'any 1987 després dels focs de Montserrat i de la qual en va ser president des dels seus inicis. El jurat ha reconegut la seva llarga trajectòria en la participació activa en campanyes de prevenció d'incendis, elaboració i execució de programes de vigilància i prevenció d'incendis i en la conscienciació dels propietaris forestals de la importància del manteniment dels plans de prevenció forestal de les finques; entre molt d'altres mèrits.

El treball premiat de l'ADF de Teià exposa i defensa que la millor manera d'atacar els incendis forestals és que les activitats vagin encaminades a realitzar feines de prevenció i de manteniment de les infraestructures necessàries per lluitar contra el foc, així com la important tasca que realitza l'ADF després d'un desastre natural, com ha estat la nevada del passat 8 de març.

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.