Humana dóna 10 bons d'ajuda social per repartir a Teià

La Fundació Humana (ONGD) ha lliurat 10 bons d'ajuda a l'Ajuntament de Teià, els quals seran repartits pel consistori entre persones necessitades del municipi. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà a qualsevol de les 12 botigues Humana a Barcelona i l'Hospitalet del Llobregat.

Humana impulsa des de fa anys un Programa d'Ajuda Social que reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de roba i el calçat usat als municipis on està present; els propis ajuntaments canalitzen aquesta ajuda cap a famílies amb necessitats a nivell de vestimenta bàsica.

Humana va iniciar aquesta col·laboració amb l'Ajuntament de Teià fa tres anys. Des d'aleshores, s'hi han distribuït 30 bons d'ajuda (10 el 2011, una desena l'any passat i 10 ara) per un import total de 900 euros.
La Fundació va recollir 23.941 kilograms de roba i calçats usats a Teià al llarg de 2013 i gestiona la recollida selectiva de roba usada al municipi a través d'una xarxa de tres contenidors instal·lats en llocs de fàcil accés.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.