La Biblioteca de Can Llaurador és biblioteca UNESCO

BiblioLa Biblioteca de Can Llaurador de Teià ja forma part des d'aquest mes d'abril del Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO. Aquest Grup va ser creat l'any 1995 per difondre els objectius de la UNESCO. El Manifest IFLA/UNESCO sobre la Biblioteca Pública declara que la UNESCO creu en la biblioteca pública com a força viva per a l'educació, la cultura i la informació, i com a agent essencial per aconseguir la pau i el benestar espiritual a través del pensament.

Seguint aquest manifest, les més de 40 biblioteques que formen actualment el grup a Catalunya i Balears tenen molt en compte la seva funció social, educadora i integradora. Per tal d'assolir aquestes funcions, aquestes biblioteques es conceben com un lloc de trobada i socialització de la vida de la comunitat on està ubicada i consideren la lectura com un element prioritari, enriquidor i generador de vida. Fan difusió de les publicacions de la UNESCO i organitzen tota mena d'activitats per fer-se ressò dels dies, anys i commemoracions internacionals de les Nacions Unides, o dels grans reptes del nostre segle.

La Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO (FCACU) coordina el Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO, donant suport a diversos projectes d'innovació bibliotecària i iniciatives per afavorir la lectura i la narració de contes, així com l'adaptació dels serveis.

Podeu consultar aquí l'enllaç al manifest de la UNESCO sobre la biblioteca pública: http://www.cobdc.org/publica/manifestos/manifest_bp.html

 

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.