L'Ajuntament de Teià reclama l'ampliació del servei de bus directe Teià-Barcelona

A partir de les reclamacions de veïns i els suggeriments rebuts a les trobades amb el govern municipal, l'Ajuntament de Teià ha donat trasllat a la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya de la recollida de signatures per a la millora del servei de bus directe Teià-El Masnou-Alella-Barcelona. Paral·lelament, també s'ha traslladat aquesta reclamació als ajuntaments del Masnou i Alella per tal de treballar conjuntament en l'ampliació d'horaris i millorar-ne la difusió.

Per tot això, la regidora de Mobilitat i l'alcalde de Teià, es van reunir dimecres passat amb el Director de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya per tal de començar a treballar en la millora del servei. Properament, la Generalitat facilitarà una anàlisi detallada del taquillatge i de l'ús de les diferents parades i franges horàries. A partir d'aquí, es realitzarà una reunió amb els tres municipis per tal d'estudiar, a partir de les dades, noves propostes de recorregut i franges horàries per ampliar o bé canviar la proposta actual, en funció de les necessitats reals.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.