Els serveis socials més a prop

Amb la finalitat d'identificar situacions de necessitat i poder informar sobre els recursos socials, des de la regidoria de Benestar Social s'està treballant en un programa adreçat a les persones de més de 80 anys. Aquest projecte es durà a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'empresa Fundació Desenvolupament Comunitari.

Durant aquests dies, les persones incloses en aquest programa rebran una notificació a la seva llar on se'ls informarà de la finalitat d'aquest programa. Posteriorment rebran la trucada de l'empresa Fundació Desenvolupament Comunitari per tal de concretar el dia i l'hora en què un professional idetificat de l'empresa es desplaçarà al domicili i efectuarà una entrevista.

La finalitat de les entrevistes és detectar situacions de risc o vulnerabilitat, informar de l'oferta de prestacions, serveis i entitats socials de Teià, i afavorir la planificació de les noves polítiques socials, coneixent la realitat de les persones grans.

Des de Serveis Socials agraïm l'acollida i col·laboració que es farà a aquests treballadors per part de totes les persones majors de 80 anys entrevistades i les seves famílies.
Si teniu algun dubte o es vol més informació al respecte us podeu adreçar a:

Serveis Socials Municipals
Passeig de la Riera 94. 1a planta
Telèfon 93 555 12 34

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.