Professionals de Suècia vénen a conèixer el Servei d'Atenció a Domicili de Teià

suecia1Del 22 al 25 d'abril els Serveis Socials de Teià, conjuntament amb els de les poblacions de Pineda de Mar, El Prat de Llobregat i el Consell Comarcal d'Osona, sota la coordinació de la Diputació de Barcelona, han acollit a professionals del Servei d'Atenció a Domicili d'Essunga, un municipi suec de 5.530 habitants. Aquestes visites s'emmarquen dins el projecte europeu anomenat Leonardo da Vinci, que té la finalitat de donar resposta a les necessitats de formació professional a Europa.

L'objectiu de la visita d'aquestes professionals sueques ha estat conèixer de ben a prop el funcionament del Servei d'Atenció a Domicili (SAD) d'altres països. Per aquest motiu han acompanyat durant aquests dies als professionals del SAD de Teià en les seves tasques diàries als domicilis, compartint qüestions i reflexions sobre les formes de treballar l'atenció directa a les persones.

Així mateix, s'han reunit amb els responsables tècnics, intercanviant mètodes de treball, formes de planificació, organització i gestió del SAD, generant noves reflexions entorn la cura de les persones dependents. Aquesta delegació sueca també ha estat rebuda per l'alcalde de Teià, Josep Botey i el regidor de Benestar Social, Jaume Sabatés.

Participar en aquest programa ha ofert a Teià l'oportunitat de comparar actuacions, models d'intervenció i conèixer una altra realitat, havent resultat una experiència molt enriquidora per als equips dels dos municipis, Essunga i Teià.

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.