El delegat territorial del Govern de la Generalitat visita Teià

delegat2Dimecres passat, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, va fer una visita institucional a Teià on va mantenir una reunió de treball amb l'alcalde, Josep Botey, per conèixer les necessitats municipals.

Durant la reunió, l'alcalde va aprofitar també per demanar que es tingui en compte el deute de la Generalitat amb l'Ajuntament de Teià i s'estudïi el pagament de les subvencions pendents per tal d'afectar el mínim possible la tresoria municipal.

Una vegada acabada la reunió de treball, el delegat va signar el llibre d'Honor del Consistori, i va fer una visita institucional a la Biblioteca Municipal de Can Llaurador, que ja forma part del grup de Biblioteques Catalanes Associades a la Unesco. Tot seguit, Brea, acompanyat de l'arquitecte municipal i regidors del consistori, va visitar també les obres de rehabilitació de la Masia de Can Llaurador.

Tornar al principi

Cercador

Consultori Municipal

Horari Teia Estiu 2019
 
 
 
 

Piscines municipals 2019

piscina
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
aulaestudi2019
 
 
 
 
suvbencions2019
 
 
 
 
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.