Festa de la Vinalia Rustica

Amb motiu de la celebració de la festa de la verema romana VINALIA RUSTICA, el proper cap de setmana 27 i 28 de setembre s'organitzaran al Parc Arqueològic de la Cella Vinaria i a l'edifici del CAT diferents activitats.

El 27 de setembre des del Parc Arqueològic Cella Vinaria de Teià s'organitza una passejada romana per Alella, Teià i El Masnou. Durant el passeig guiat per diferents racons de les tres poblacions maresmenques (àrea d'influència de la Cella Vinaria) podrem descobrir interessants vestigis romans de la zona. Coneixerem com eren les rodalies de Baetulo, com s'explotaven aquí les terres i quin eren els paisatges dels quals gaudien els nostres avantpassats romans.

Dissabte 27 de setembre (18.30 - 20.30 h), lloc de trobada: entrada de Teià. 4 € amb reserva prèvia.

 

El mateix dissabte tindrà lloc al centre del CAT un sopar amb maridatge de gastronomia romana i vins de la DO Alella. Soparem rodejats de l'ambient, costums, anècdotes i supersticions dels banquets de l'antiguitat. Qui vingui vestit de romà rebrà un petit obsequi.

Dissabte 27 de setembre (21.30 - 23.30 h).
30 € amb reserva prèvia. 27€ / persona les reserves anteriors al 18 de setembre.

 

Per finalitzar amb la celebració de la festa romana Vinalia Rustica al Parc Arqueològic Cella Vinaria, el pròxim 28 de setembre tindrà lloc el ritual romà de celebració de la verema acompanyat d'una trepitjada de raïm.

Diumenge 28 de setembre (12.00 - 13.30 h) 4 €

 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.