Grup de suport a persones cuidadores. Suport emocional i ajuda mútua

Projecte d'intervenció psicosocial basat en un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), que pretén reduir l'impacte que poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Es tracta d'un recurs que pretén promoure el suport emocional i la relació entre les persones participants, generar vincles de relació, recolzament i ajuda mútua, per tal que puguin compartir l'experiència de cuidar d'una manera satisfactòria.

S'oferiran al cuidador estratègies perquè pugui gestionar favorablement necessitats i conflictes, així com elements per treballar les emocions i sentiments que sorgeixen durant el procés de cura, amb l'objectiu de prevenir i evitar situacions d'esgotament.

El grup serà conduit per un psicòleg i tindrà una durada de 10 sessions d'una hora i mitja, cada dimarts de 18 a 19:30h, a partir del dia 7 d'octubre. Està obert a totes aquelles persones que vulguin compartir la seva experiència amb altres, també cuidadores que es troben en la mateixa situació.

Aquest projecte ha estat organitzat per la Regidoria de Sanitat i Benestar Social de l'Ajuntament de Teià juntament amb la Diputació de Barcelona, comptant amb la col·laboració de la Fundació Hospital.

Per inscriure-us podeu adreçar-vos a:

Serveis Bàsics d'Atenció a la Persona
Passeig de La Riera, 94, 1a planta
Tl. 93 555 12 34

 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.