Ofertes de treball per a la propera obertura de Mercadona

mercadonaLogoDurant el mes de gener està prevista l'obertura de la nova superfície comercial que està construint Mercadona a l'entrada de Teià. Per a l'obertura del supermercat, l'empresa necessita personal i el seu compromís amb l'Ajuntament és que com a mínim un 50% de la plantilla sigui de Teià -unes 15 persones aproximadament- per la qual cosa, l'Ajuntament col·labora amb l'empresa recollint els currículums d'aquelles persones que estiguin interessades a treballar-hi.

Mercadona ofereix contractes indefinits al personal, amb jornades de treball de 40 hores, repartides de dilluns a dissabte en torns rotatius de matí i tarda. No es requereix experiència, tot i que es valorarà, i és la pròpia empresa la que s'encarrega de formar el personal. Els càrrecs de responsabilitat es cobreixen a través de promoció interna i es valorarà que les persones que optin a aquesta feina tinguin estudis.

Els sou inicial és de 1.264 euros / bruts mensual x 12 pagues l'any, amb possibilitat de progressió salarial.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a optar a aquests llocs de treball poden deixar el seu currículum a l'Ajuntament (si no ho han fet ja) o bé omplir el formulari de treball directament a través del web de www.mercadona.es.

Podeu consultar a l'arxiu adjunt l'oferta completa de treball que ofereix Mercadona.

 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.