Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Tanquen tots els centres educatius de Teià a causa del temporal

Imprimir correu electrònic

ventadesTal com han fet altres poblacions del Maresme, l’Ajuntament de Teià ha decidit suspendre aquesta tarda i demà totes les classes als centres educatius públics com a mesura de seguretat davant del temporal de vent i pluja.

La mesura és efectiva des de les 15h de la tarda d’avui dilluns i tot demà, dimarts 21 de gener, i afecta l’Escola Bressol Municipal Els Galamons, l’Escola El Cim i l’Institut Turó d’en Baldiri. La llar d'infants Bambi també se suma a les indicacions i així ho ha comunicat ja a la famílies.

Conscients de la urgència d'aquesta mesura, els Serveis Territorials d'Ensenyament al Maresme ha assegurat serveis mínims de professorat i equip directiu fins que hagi marxat tot l'alumnat.

Altres precaucions

La resolució també recomana que no es facin activitats a l’aire lliure i que es retirin de les façanes i balcons tots els elements mòbils o inestables.

El decret de l’alcaldia diu literalment així:

  1. Procedir a la suspensió de les classes la tarda d’avui, a partir de les 15h i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener, de tots els centres educatius del municipi.
  2. Procedir a la suspensió de les activitats exteriors de les instal·lacions esportives municipals la tarda d’avui, a partir de les 15h i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener.
  3. Recomanar de no fer activitats a l’aire lliure i actuar amb la màxima prudència.
  4. Recomanar a tota la població retirar de balcons i terrasses elements inestables, com testos i mobiliari, i recollir tendals.
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat