Apreta intro per cercar
93 555 12 34
  • Inici
  • Notícies
  • DESTACATS
  • El pebre i les espècies inspiren el tercer concurs internacional de perfumeria Mouillette d’Argent de Teià

El pebre i les espècies inspiren el tercer concurs internacional de perfumeria Mouillette d’Argent de Teià

Imprimir correu electrònic

Maridatge01Després de la flor de la taronja el 2018 i del gessamí el 2019, enguany arriba el torn de les espècies en general i del pebre en particular. Totes dues notes, soles o combinades, seran el fil conductor que inspirarà les fragàncies que perfumistes professionals de tot el món podran presentar a la tercera edició del concurs de perfumeria Mouillette d’Argent. Tal com estableixen les bases de la convocatòria, els concursants tenen temps per inscriure-s’hi fins al 29 de febrer, mentre que l’enviament de les seves mostres es farà entre l’1 i el 31 de març.

Un cop rebudes, el jurat del certamen les analitzarà des de diversos punts de vista, com ara les qualitats tècniques de la composició, l’originalitat, el sillage o la persistència, entre d’altres.

Com de costum, el tribunal serà presidit pel mestre perfumista Rossend Mateu i estarà conformat pel següent grup d’experts en el món del perfum, el disseny i la gastronomia. També en formaran part els guanyadors de l’edició del 2019: el brasiler Daniel Pescio i la catalana Sandra Iruela.

Maridatge02Dos guardons

Fidel a la seva filosofia, el concurs internacional Mouillette d’Argent de Teià preveu dos guardons: el premi del jurat i el premi del públic.

Del 13 al 20 d’abril, el jurat rebrà les composicions i avaluarà totes i cadascuna de les propostes olfactives.

D’una banda, el jurat triarà el vencedor del primer guardó i, de l’altra, seleccionarà els 12 perfums finalistes que competiran per convertir-se en el guanyador per votació del públic en general.

Del 8 al 22 de maig, tothom qui vulgui tindrà l’oportunitat d’ensumar les 12 propostes seleccionades i votar la que més li agradi mitjançant una plataforma en línia.

Coincidint amb la quarta edició del Maridatge dels Sentits, que tindrà lloc entre el 18 i el 24 de maig, també hi haurà els tradicionals punts de votació presencials a Teià: a l’espai d’art ca l’Antiga i a La Unió.

En ocasió del congrés per a professionals del sector Barcelona Olfaction Week (BOW) també s’habilitaran espais de votació als establiments Les Topettes (carrer de Joaquim Costa, 33) i Isidro Cosmetic Shop (carrer de Marià Aguiló, 83). D’aquesta manera, l’Ajuntament de Teià i Ainea Perfums fan una passa més en la projecció exterior del municipi i del concurs que duu el seu nom.

Els dos premis seran atorgats el 23 de maig en un acte públic que tindrà lloc a ca l’Antiga. Els guanyadors rebran una reproducció d’un mouillette creat en plata exclusivament per a l’ocasió pel joier Roc Majoral. Aquest trofeu serà patrocinat pel Beauty Cluster Barcelona.

[Fotografies: Edu Gisbert i Helena Buira]

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat