Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Teià ajorna el Maridatge dels Sentits fins al 2021

Imprimir correu electrònic

Concurs01L’Ajuntament de Teià, Ainea Perfums i tot l’equip de coordinadors i col·laboradors dels sectors del perfum, la flor i la planta ornamental, i l’enogastronomia, han decidit suspendre l’edició d’enguany del Maridatge dels Sentits, que havia de celebrar-se del 18 al 24 de maig, i ajornar-la fins l’any vinent.

La decisió s’ha pres per unanimitat arran de la situació d’emergència i d’alarma produïda per la propagació del coronavirus.

L’alcalde, Andreu Bosch, considera que “cal ser prudents i assenyats” i tenir en compte tant les mesures de confinament i aïllament social decretades per les autoritats de Salut, com “les pautes, avui imprevisibles, de retorn a la normalitat”, que probablement seran lentes i progressives.

Concurs de perfumeria i premi Nasevo

La suspensió del Maridatge dels Sentits comporta la cancel·lació de totes les activitats públiques programades.

En canvi, s’ha acordat de mantenir amb el concurs internacional de perfumeria Mouillette d’Argent, ja que el termini d’inscripció va finalitzar el 29 de febrer i el termini per a la recepció de fragàncies es va iniciar l’1 de març. En aquests moments, està confirmada la participació 72 perfumistes de 15 països diferents, gràcies al suport i el ressò que se n’han fet des del Beauty Cluster Barcelona i la Barcelona Olfaction Week (BOW).

També seguirà endavant la segona edició del premi internacional Nasevo que convoca la Fundació Ernesto Ventós per a joves artistes menors de 35 anys. L’objectiu del concurs és emfasitzar la relació entre l’art i el sentit de l’olfacte a través de la tècnica del collage.

Suport i agraïment

Un cop superat el coronavirus, l’Ajuntament de Teià i l’equip organitzador del Maridatge dels Sentits esmerçarà energies renovades en l’organització de l’edició de 2021, alhora que es compromet a donar suport a iniciatives públiques i privades que vagin encaminades a la recuperació socioeconòmica dels sectors de la perfumeria del país, de la flor i la planta ornamental de la nostra comarca, i el món de l’enogastronomia de la DO Alella, amb els restaurants i mercat, forns i pastisseries locals.

Per tot plegat, l’alcalde de Teià ha adreçat una carta oberta a la ciutadania que és alhora una mostra d’agraïment a totes les persones, entitats i empreses que han col·laborat des del primer dia en l’organització del certamen.

Podeu llegir l’escrit en aquest enllaç.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat