Apreta intro per cercar
93 555 12 34
  • Inici
  • Notícies
  • DESTACATS
  • L’alcalde de Teià visita el centre d’acollida per a persones sense llar del Baix Maresme

L’alcalde de Teià visita el centre d’acollida per a persones sense llar del Baix Maresme

Imprimir correu electrònic

complex01Aquest migdia, l'alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha visitat el centre d’acollida per a persones sense llar que s’ha habilitat dins el Complex Esportiu del Masnou durant l'emergència sanitària.

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme amb l’objectiu d’atendre les persones que no tenen casa i garantir-los un confinament segur coincidint amb el pic de la pandèmia.

Les instal·lacions van entrar en funcionament a principis d'abril i consten d'un espai per dormir-hi equipat amb 70 llits, sala d'estar i menjador, lavabos i dutxes, magatzem, rober, infermeria i una sala de coordinació.

Les persones allotjades durant aquest període han estat adreçades pels serveis socials dels ajuntaments del Baix Maresme. De Teià no se n’ha derivat cap, però l’alcalde ha volgut conèixer l’experiència i destacar la importància de la col·laboració entre administracions públiques. El Consell Comarcal ha contractat els serveis de la Creu Roja com a entitat gestora i n’assumeix també les despeses de l'estança, que inclou el servei d'àpats, bugaderia i vigilància.

Durant la seva visita, Bosch ha estat acompanyat per dos agents de la Policia Local i pel conseller comarcal de Serveis a les Persones, que han tingut l’oportunitat de conversar i felicitar la coordinadora del centre. L’alcalde ha destacat la “capacitat logística i organitzativa” de tots els actors implicats i ha assenyalat que “s’ha prestat un servei essencial a la comarca”, tot i que “el nombre de persones acollides ha disminuït progressivament” a mesura que passa el temps.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat