Apreta intro per cercar
93 555 12 34

La Unió prepara una exposició col·laborativa sobre el confinament

Imprimir correu electrònic

collage internet confinamentLa Comissió d'Exposicions prepara una exposició per al mes de juny a La Unió sobre el confinament dels veïns i veïnes de Teià. Es tracta, per tant, d’una mostra col·laborativa que es nodrirà amb l’aportació dels treballs i documents que la gent faci arribar als organitzadors:

- Dibuixos
- Fotografies
- Vídeos
- Escrits
- Cançons
- Qualsevol altra forma d’expressió artística.

Segons els seus impulsors, “l'exposició vol ser un diari del confinament que mostri les diferents vivències de cada persona i compartir entre tots les emocions i sentiments d'aquests dies excepcionals”.

Per participar-hi, teniu temps fins al 24 de maig. Envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on expliqueu les vostres reflexions o adjunteu-hi directament l’arxiu d’imatge o so que vulgueu.

S’hi exposaran tots els materials rebuts en ordre d’arribada, segons la disponibilitat de l’espai. En aquells casos que facin falta els documents o obres originals, rebreu instruccions concretes sobre com fer-ho.

zenital03Foto zenital

Els organitzadors de la mostra tenen un altre repte creatiu “per als més valents”. Es tracta de participar en una proposta que s'ha fet viral a nivell mundial: una foto feta des de dalt amb objectes que us hagin acompanyat durant el confinament.

La idea està inspirada en l'obra del fotoperiodista nord-americà Gregg Segal i consisteix a fer-se una foto estirats a terra al costat d’una desena d’objectes que hàgiu utilitzat a casa durant la quarantena o bé que defineixin la vostra personalitat, els vostres gustos i aficions o el vostre estat d’ànim: llibres, jocs, material esportiu, instruments musicals, dispositius tecnològics, peces de roba...

Si us hi engresqueu, podeu seguir les instruccions clicant aquí.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat