Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Casal de la Gent Gran acull una mostra sobre els drets LGTBI

Imprimir correu electrònic

vull ser qui sóc01El pròxim diumenge 28 de juny és el Dia de l’Orgull LGTBI. Per commemorar la data i sensibilitzar sobre la diversitat i la llibertat de gènere, la Regidoria de Drets Civils i el Casal de la Gent Gran han impulsat la instal·lació d’una exposició sobre els drets del col·lectiu LGTBI a la planta baixa de ca la Cecília. La mostra es titula Vull ser qui sóc i es podrà visitar cada dia fins al 5 de juliol, de 10 a 21h.

S’hi exposa una lona de 6 metres quadrats amb alguns dels 100 cartells presentats al concurs Talent creatiu i empresa pels alumnes de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de Catalunya, amb el suport dels departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies.

Els cartells mostren de forma entenedora el respecte a l’orientació sexual i a la identitat i l’expressió de gènere entre les persones grans que són usuàries dels equipaments cívics i residencials de Catalunya. De fet, el plafó sorgeix com a iniciativa contra la discriminació per raons d’orientació sexual del grup de treball de persones grans del Consell Nacional LGTBI de Catalunya.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat