Apreta intro per cercar
93 555 12 34

La Unió acull una exposició sobre la fauna i flora del Parc de la Serralada Litoral

Imprimir correu electrònic

Expo PSLDemà divendres 3 de juliol a les 20 h s'inaugura a La Unió de Teià l'exposició itinerant del Parc de la Serralada Litoral amb una xerrada de Toni Marí, responsable del Centre de Documentació del Parc. La mostra descobreix el paisatge, la vegetació i la fauna del Parc i ensenya què cal fer per protegir-lo i respectar-lo.

La mostra ha estat produïda per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i consta d’una desena de plafons de fusta amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. La proposta incorpora tres nivells de lectura vehiculats per un personatge narrador -la Bruixa de la Pinta d'Or- i un ventall d’elements gràfics on destaquen les il·lustracions i els continguts interactius no digitals, com una passejada audiovisual, propostes de participació, objectes mòbils i ambientació aromàtica.

Horaris i aforament

L’exposició es podrà visitar fins al 26 de juliol de dijous a dissabte de les 18 a les 20.30h, i els matins dels caps de setmana de les 11 a les 14h. D'acord amb les mesures de seguretat de l'equipament, l'aforament es limitarà a vint persones.

Activitats complementàries

Durant el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, s'hi oferiran dues activitats relacionades que formen part del programa de passejades guiades del Parc: la sortida Recol·lectem herbes per fer ratafia, el 18 de juliol, per aprendre a identificar i reconèixer les herbes aromàtiques i els seus atributs, i el taller Fem la nostra ratafia!, per coneixer els secrets i la història d'aquest beuratge, l’endemà 19 de juliol.

Cada activitat té un cost de 4 euros per als adults i de 3 euros per als infants de 6 a 12 anys.

Tant la sortida de dissabte com el taller de diumenge començaran a les 10h i tindran una durada aproximada de 3 hores. A l’excursió cal portar aigua, calçat esportiu i un cistell per desar-hi les herbes aromàtiques, sense que es facin malbé. El taller de diumenge es farà a La Unió i cal portar-hi envàs gran de vidre. L’aiguardent es pot portar de casa o reservar prèviament a l’organització.

Les places són limitades, per la qual cosa cal inscripció prèvia (fins a les 14.30 h del divendres anterior a l’activitat) a través de qualsevol d’aquests canals:

  • Oficines del Parc de la Serralada Litoral Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Aula BGT 933 190 338 /  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat