caenfrdeites

Detecten un cas de Covid-19 als Serveis de Manteniment municipals

Imprimir correu electrònic

Aquest matí, l’Ajuntament de Teià ha tingut coneixement del resultat d’un test PCR positiu de coronavirus per part d’un treballador dels Serveis de Manteniment municipals. Seguint les instruccions de salut laboral, des del departament de Recursos Humans s'ha tramitat la baixa laboral d'aquest operari. Per a seguretat de tothom, s’ha fet extensiu el confinament preceptiu a la resta de treballadors dels Serveis de Manteniment municipals, com a contactes en l'àmbit laboral, fins a conèixer el resultat de les corresponents proves PCR.

No obstant això, val a dir que tots els treballadors dels Serveis de Manteniment municipals han seguit escrupolosament les normes de seguretat establertes pel Departament de Salut de la Generalitat i implementades per la direcció de Recursos Humans durant tot aquest temps de pandèmia, la qual cosa redueix la possibilitat de contagi en l'àmbit laboral i encara més el risc per a terceres persones.

Per mitjà d'aquesta nota, els membres de la corporació i la resta de treballadors i treballadores de l'Ajuntament volen expressar també el seu suport a tots els companys dels Serveis de Manteniment municipals.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites