Apreta intro per cercar
93 555 12 34

La Biblioteca convoca el tercer concurs de punts de llibre

Imprimir correu electrònic

puntsLa Biblioteca can Llaurador de Teià organitza la tercera edició del concurs de punts de llibre. Enguany, el tema central és l’edifici del mateix equipament. Els treballs han de ser inèdits i originals, i el termini per participar-hi comença l’1 d’abril i s’estén fins al 10 de maig.

Cinc categories

Únicament es pot presentar una creació per persona.

Com de costum, s'han establert cinc categories, segons l’edat dels seus autors: grup A (de 3 a 5 anys), grup B (de 6 a 8), grup C (de 9 a 12), grup D (de 13 a 17) i grup E (a partir de 18 anys).

Pel que fa al format dels punts, les creacions han de tenir una mida estàndard de 25,5 centímetres d’alt per 7,5 centímetres d’ample.

Un cop acabada la feina, els participants han de lliurar-la a la Biblioteca dins d’un sobre tancat en el qual es farà constar “3r concurs de punts de llibre biblioteca de Can Llaurador - Teià, 2021”, a més d’un pseudònim, l’edat i la categoria. A dins hi haurà el punt de llibre amb el títol de la composició, el pseudònim, l’edat i el grup, a més d’una altra targeta amb el nom, cognoms, data de naixement, adreça, telèfon, correu electrònic i pseudònim.

Veredicte i premis

El 8 de juny, un jurat format per especialistes en art donarà a conèixer els nomes de les persones guanyadores, coincidint amb l’acte de celebració del 12è aniversari de la Biblioteca.

Els premiats rebran un diploma i un lot de llibres.

A més, la Biblioteca muntarà una exposició amb tots els punts de llibre presentats al concurs i s’imprimiran còpies dels guardonats es faran servir per al préstec de la Biblioteca fins que s’exhaureixen.

Al peu d’aquesta notícia trobareu un arxiu amb les bases del concurs.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat