Teià demanarà acollir refugiats

CasaNostraCasaVostraA dos dies perquè se celebri al Palau Sant Jordi de Barcelona el concert a favor de les persones refugiades per les guerres a la Mediterrània, l’Ajuntament de Teià sotmetrà aquest vespre al ple municipal l’aprovació d’una moció de suport a la campanya Casa nostra és casa vostra, que en aquests moments ja ha rebut el suport de prop de 54.000 persones.

La iniciativa del ple respon al compromís de la ciutadania i el món local català a favor d’una “solidaritat activa” i de “polítiques d’acollida reals i efectives” que donin empara “a les persones que necessiten protecció internacional”.

El text de la resolució denuncia que “la majoria dels governs europeus i les institucions internacionals han incomplert els acords sobre refugi i asil”: “Europa assisteix des de l’estiu de 2015 a una greu crisi humanitària com a conseqüència del desplaçament de milers de persones que escapen de l’horror de la guerra” i que “esperen una nova vida digna”.

Per tot això, la moció proposa que l’Ajuntament s’adhereixi a les campanyes a favor dels refugiats del Fons Català de Cooperació i la plataforma Casa nostra és casa vostra, i que animi els veïns i veïnes a assistir a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el pròxim 18 de febrer.
Tornar al principi

Cercador

recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
suvbencions2018
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.