La Cooperativa Agrícola cedeix un local a l’Ajuntament per acollir el fons d’art de Gerard Rosés

coopL’Ajuntament de Teià i la Cooperativa Agrícola han arribat a un acord per a la cessió gratuïta al municipi d’un local situat al número 7 del passatge de Sant Mateu amb la finalitat d’albergar les pintures, escultures i aquarel·les de l’artista teianenc Gerard Rosés. L’acord de cessió va ser signat el passat 9 de maig per l’alcalde, Andreu Bosch, i el president del consell rector de la Cooperativa, Josep Maria Torrents, en presència del regidor de Cultura i Patrimoni, Francesc Ribas.

Les condicions de cessió s’han recollit en un contracte de precari entre les dues parts pel qual l’Ajuntament s’obliga a compensar econòmicament els rebuts de l’Impost de Béns Immobles de la finca i a subscriure la corresponent pòlissa de responsabilitat civil.

El local té una superfície útil de 64 metres quadrats i es destinarà a emmagatzemar el fons de l’obra de Gerard Rosés. El regidor de Cultura explica que en aquests moments s’estan ultimant els detalls de la donació amb la família de l’artista. “La idea és que el seu llegat es quedi a Teià i que en el futur es puguin organitzar exposicions temàtiques en diversos espais culturals del poble”, explica Ribas.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.