Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Seguim treballant per Teià

Altre cop tornem a fer l’escrit del nostre grup municipal amb persones empresonades i exiliades per motius polítics. Aprofitem aquest espai per denunciar, altre cop, la repressió que està duent a terme l’Estat Espanyol contra persones i col·lectius que defensen opcions legítimes i democràtiques.
Centrant-nos al municipi, des de CaTERC, valorem positivament el curs que tanquem, tot i això la feina no s’atura i continuem desenvolupant nombrosos projectes. Mostra d’això són les obres de millora del clavegueram de la Riera, que de moment van seguint els terminis previstos i que han de suposar una millora notable en la segurtat viària i la salubritat de les clavegueres de Teià. Una obra que, som conscients, comporta molèsties però és una acció necessària per al municipi i que el resultat serà molt positiu.
Un altre punt a destacar és en el capítol d’inversions generades a partir del romanent que s’ha desbloquejat aquest any. A l’hora de fer el repartiment d’aquests recursos, s’ha prioritzat les inversions previstes al Pla Actuació Municipal. Per aquest motiu s’ha apostat per realitzar feines de millora de la via pública, en espais municipals o posant gespa artificial al camp de futbol de Sant Berger, una reïvindicació històrica i necessària perquè el futbol base del nostre municipi pugui tirar endavant. Apostem per potenciar un municipi cohesionat, on els infants i joves puguin practicar l’esport i no haver d’anar a altres municipis.
També volem parlar de la feina que s’està fent amb les franges perimetrals de protecció contra el foc. Aquests mes de juliol es duu a terme l’actuació d’aclarida i estassada al sector de Sant Berger amb l’objectiu de reduir el risc d’incendi, com s’ha anat fent per sectors a tota la franja de delimitació del municipi.
D’altra banda, aprofitant les vacances d’estiu, a l’escola es realitzaran, com cada any, obres de millora. Enguany amb la pavimentació del pati d’educació infantil, la instal.lació d’un sorral al pati gran i el canvi de llums a les aules per millorar-ne la il.luminació i l’eficiència, amb una inversió de 56.000€.
Per últim, valorar positivament el procés iniciat per la regidoria de participació ciutadana dels pressupostos participatius, on ja estem immersos en la fase de presentació de les propostes validades que es votaran a partir del 24 de Setembre.
En resum, continuem treballant per fer un Teià millor!

Més en aquesta categoria: Un nou curs! »
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat