Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Un nou curs!

Un cop més hem d’iniciar un escrit al Butlletí reivindicant la llibertat dels companys i companyes presos i el retorn de les persones exiliades per motius polítics.

Aquest Octubre commemorem el primer aniversari del referèndum d’autodeterminació i de tot el que se’n van desprendre. Per aquest motiu, i d’acord amb tots els grups municipals, el passat 30 de Setembre vam inaugurar la plaça de l’U d’Octubre, una efemèride que ens servirà per mantenir present l’esperit i l’anhel de llibertat d’aquelles dates fins la consecució dels nostres objectius polítics.

Però aquest Octubre també podem començar a valorar una de les accions més importants del mandat, les obres de renovació del clavegueram de la Riera. Una obra complicada i delicada que, fins a la data, s’està desenvolupant de manera excel·lent, amb els terminis previstos i, sobretot, amb un absoluta comprensió i col·laboració per part de la ciutadania.

Aquest mes, també suposa l’inici del curs escolar, un any més els centres educatius del municipi obriran les seves portes a infants i adolescents per formar-los i fer-los créixer. Aquest és un dels motors del municipi i que, des del nostre grup municipal seguim potenciant. L’educació és un dels pilars per a un poble cohesionat i una societat més justa.

En paral·lel a aquesta acció, destaquen iniciatives fora dels centres educatius que també generen espais d’educació i formació com la dels corresponsals del Casal de Joves, on es busca que ells siguin corresponsables de bona part de les activitats i accions que acabaran fent. Accions com la que realitzaran amb el Casal d’avis en motiu del dia internacional de la Gent Gran, on joves i grans gaudiran d’un vespre de jocs.

Aquestes jornades del dia internacional de la Gent Gran, que arriben a la tercera edició, han suposat un revulsiu per l’històric Homenatge a la Vellesa, i busca obrir la tipologia dels actes i buscar altres activitats d’oci com l’excursió a Manlleu.

Per últim aquest curs que comencem també ha de suposar l’inici de la posada en marxa la instal·lació de gespa artificial al Camp de Sant Berger. Una acció que ha de suposar la revitalització de l’espai i aconseguir consolidar el futbol base al nostre municipi. Així doncs, continuem!


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat