Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

El treball, el nostre compromís

Un cop més hem d’iniciar un escrit al Butlletí reivindicant la llibertat dels companys i companyes presos i el retorn de les persones exiliades per motius polítics. Hem inaugurat nou curs amb molts reptes a assolir, per aquest motiu ens hem posat a treballar de valent i ja tenim aprovats els pressupostos de 2020. Un pressupost prudent i ajustat a la realitat del municipi, en el qual prioritzem l’àrea de Serveis i Atenció ciutadana respecte a anys anteriors, quan les inversions en infraestructures n’eren les protagonistes. Fem una clara aposta cap a la sostenibilitat, la cultura i les noves regidories de Cicles de vida (infància, joventut i gent gran) i Drets Civils i igualtat. Cal també destacar que seguim reduint el deute acumulat (actualment de vora el 18 %) sense cap pujada pel que fa a la pressió fiscal.

Un dels reptes que fa anys que reclamem (i que finalment hem aconseguit) és l’increment del servei d’autobús entre Teià i Barcelona. Una aposta que ja va donar fruits en el darrer mandat (amb duplicació de freqüències) i que, arran dels efectes del temporal Glòria, hem continuat reivindicant. Per tant, celebrem que la insistència en les nostres demandes hagin donat fruit. amb 6 noves freqüències. No abaixem la guàrdia en aquest tema i seguirem treballant per la millora de servei en la línia C-15.

Un altre repte que esperem que ben aviat vegi la llum és l’inici de les obres tant de la 1a fase (adjudicades) com de la segona fase de la pista de l’AE Teià, amb tota la feina prèvia invisible, amb un bon projecte tècnic, i malgrat les al·legacions del PSC. Confiem poder inaugurar aquest any 2020 la nova pista. Desitgem que l’espai torni a esdevenir centre neuràlgic del municipi en benefici de l’esport i la dinamització cultural.

També us volem fer partícips de la celebració del IV Maridatge dels Sentits. Fa mesos que hi treballem en l’edició d’enguany i estem desitjant l’arribada de la primavera perquè en veieu el resultat. Hem volgut fer un Maridatge proper i quotidià, aquest any inspirat en les espècies i, en particular, en el pebre, que en seran protagonistes de la decoració floral i del II Concurs Internacional de Perfumeria.

Com veieu, estem treballant de manera acurada pel municipi, perquè ens hi vam comprometre i així ho seguirem fent.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat