Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Balanç del primer any de mandat

Malauradament, tornem a iniciar l’escrit al Butlletí Municipal demanant l’amnistia per a totes les persones represaliades per l’Estat espanyol per motius ideològics i polítics.

Aquest mes de juny, complíem el primer any del mandat i fèiem un balanç de tots els objectius assolits malgrat les condicions adverses. Ben aviat s’inaugurarà la pista de l’AE Teià. A més, s’han pogut realitzar un conjunt d’activitats culturals seguint les normes sanitàries que ens han permès gaudir d’una #CulturaSegura, hem fet que la Cella Vinària fes un gir que ben segur atraurà més visitants i hem reobert els equipaments municipals amb totes les mesures necessàries.

Agraïm de cor l’esforç de la ciutadania de Teià al llarg de les setmanes de confinament. Gràcies infinites també a totes les persones de la xarxa de voluntariat per la feina feta i a qui va fer possible el Casal d’Estiu, tot i que no era fàcil.

La COVID-19 ha desestabilitzat econòmicament i emocionalment moltes famílies. Per aquest motiu, aquells pressupostos per al 2020 que vam presentar el passat gener han estat revisats per posar l’accent a el vessant social, tot ampliant els recursos econòmics destinats a l’àrea d’atenció a les persones.

L’equip de Govern municipal ha treballat amb responsabilitat per seguir donant el millor servei possible a la població, malgrat totes les restriccions i els canvis constants d’última hora. Per això, totes les activitats que estem planificant des d’ara fins a finals d’any reuneixen totes les mesures sanitàries i us encoratgem a participar-hi per continuar fent poble.

Recordeu:

Mans - Distància – Mascareta – Seny


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat