Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

L’equip de govern, fort davant de moments complexos

Iniciem, un cop més, l’escrit al Butlletí Municipal demanant l’amnistia per a totes les persones represaliades per l’Estat espanyol per motius ideològics i polítics.

Si al juny del 2019 ens haguessin dit per tot el que passaríem treballadors/ es de l’Ajuntament i equip de govern en el que portem al capdavant del consistori, sens dubte hauríem pensat que es tractava d’un text de ciència ficció. Malauradament no ha estat així i totes les persones que iniciàvem el mandat amb il·lusió i molts projectes al cap hem hagut de posar-hi fre i gestionar el dia a dia de la Covid-19; adaptant-nos tan ràpidament com hem pogut a les mesures restrictives per tal de reduir la corba de contagi i fer de Teià un poble segur.

No dubteu que tot l’equip de CaTERC es troba a hores d’ara més enfortit que mai, amb ganes de seguir treballant pels teianencs i teianenques tal i com vam verbalitzar el dia que ens donàveu la majoria absoluta a les urnes. L’objectiu és seguir amb el full de ruta que es va marcar en el Pla d’Acció Municipal. Som conscients que hi ha projectes que quedaran endarrerits per motius totalment aliens a la nostra voluntat, però no defallim en l’esforç i seguim treballant per assolir tot allò que estigui a les nostres mans.

Qui estigui seguint les nostres accions sabrà que som un govern compromès amb: la igualtat, la seguretat, l’educació, els esports, la cultura, la sostenibilitat, el suport al comerç i a tot el que envolta serveis socials. Perquè posem per davant de tot a les persones per sobre dels interessos.

Gràcies per la confiança que ens demostreu dia a dia ja sigui a través de xarxes socials com al carrer, perquè aquests espais de cures també son necessaris en aquests moments.

Seguim.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat