Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

La participació com a eina indispensable

Una de les claus per un bon funcionament en la gestió municipal parteix de la participació de la ciutadania. Aquest acte ens permet obtenir unes relacions transparents entre l’Administració i les persones que viuen a Teià per obtenir objectius col·lectius.

Volem agrair i destacar la participació activa de moltes persones del municipi al llarg d’aquest mandat. Seguim treballant i defensant aquesta participació que creiem molt important per tal de copsar de primera mà quines són les inquietuds i necessitats de la ciutadania. Compromís amb Teià-ERC treballa per dinamitzar els mecanismes de participació: audiència pública, consell d’infants, regidors de barri i pressupostos participatius que recentment amb l’escrutini de les votacions s’han pogut tancar després de l’aturada pel covid i ja estem treballant per endegar les propostes guanyadores i encetar els nous pressupostos participatius del 2022. Continuarem potenciant la participació, indispensable en la nostre manera de fer política, i sempre tenint en compte la perspectiva de totes les persones que activen el municipi.

No oblidem tampoc la feina de totes les entitats del poble que participen i ajuden a tirar endavant un munt de projectes socials que enriqueixen i posen en valor l’associacionisme i el treball de base. Agraïm aquest temps invertit de manera desinteressada a totes les persones que hi col·laboren.

Ens sentim orgullosos de la ciutadania de Teià i volem continuar donant suport perquè la construcció de les polítiques municipals parteixen del carrer i de la feina que es realitza des de la base.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat