Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Teixint el futur

Acabem el 2021 satisfets per la represa de les activitats després de mesos durs on calia fer un sobre esforç per anar recuperant mica en mica el ritme del nostre dia a dia, tot i així, no hem de baixar la guàrdia i cal seguir amb atenció les recomanacions de la conselleria de salut.

Si alguna cosa hem après en aquest temps és a saber gestionar canvis de darrera hora i no deixar-nos portar per la inacció. Important aquesta darrera nota per seguir treballant des del món local per aquelles polítiques que posin en valor la nostra llengua i cultura.

Tota la feina feta al llarg d’aquests anys de democràcia no poden caure en l’oblit encara que persisteixin en imposar les seves lleis al sistema educatiu català. Tornarem a defensar el que ha estat un bon sistema d’immersió lingüística i un model d’escola catalana exemplar i inclusiva. El català ara i sempre ha d’estar present a totes les aules d’arreu el pais. Des d’aquí tot el nostre suport a la comunitat educativa. Ni un pas enrere.

Pel que fa al 2022 des de l’equip de govern seguirem apostant per tenir una infraestructura dins el municipi que garanteixi els drets de la ciutadania. Posant en valor el treball social i garantint millores en carrers i camins. Redactarem un nou POUM i seguirem generant activitat al poble. Polítiques d’igualtat i feminisme aniran de la mà en totes les àrees de treball. Així mateix seguirem activant recursos per la sostenibilitat i treballant per la seguretat.

Us desitgem bones festes i una entrada al 2022 joiosa i alegre . Per la nostra part continuarem treballant per fer de Teià un municipi model.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat