Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Compromesos amb Teià

Darrer escrit abans de tancar mandat ens agradaria parlar d’aquests tres anys i mig al  capdavant  del consistori. Uns anys complicats que han servit per a portar a terme els projectes que anunciàvem en campanya i per a posar ordre a temes administratius que ajuden a millorar els serveis municipals que afecten a tota la població (neteja, enllumenat, recollida de residus, EBM Galamons).

Hem estat el primer govern en posar al capdavant les polítiques feministes creant l’àrea d’igualtat i drets civils i amb la redacció del pla d’igualtat. Hem construït vivenda social per donar cabuda a les famílies i joves que volen quedarse al municipi perquè l’estimen i se’l fan seu. Hem apostat per energies renovables i per posar en pràctica l’economia sostenible. No hem descuidat la cultura que tant arrelada està al nostre municipi i el llegat que deixem és pel bé del poble. Donem les gràcies a entitats i col·lectius que ajudeu a dur a terme un gran nombre d’activitats al llarg de l’any.

Tenim a les nostres mans un projecte de futur a la nau ACA, estem treballant per la nova ubicació de la policia local. Aquests 2023 veurem acabat l’skatepark  que  tant  temps  hem  esperat.

 

Com veieu queden coses per fer però ho deixem tot enllestit per a la seva posada en marxa.

Com equip de govern hem estat al servei de les persones, hem donat resposta a necessitats i inquietuds de teianencs i teianenques. Sempre al cos- tat de la gent i treballant ma a ma per fer del poble un lloc segur on viure-hi. Sou totes aquestes persones les que ens representeu i  volem  que  seguiu al nostre costat. Iniciem un canvi del cap de llista que estem segurs sabreu posar en valor. La feina ben feta passa pel compromís que tenim amb totes vosaltres.


Més en aquesta categoria: « Amb pas ferm Teià hi guanya »
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat