Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Pressupostos participatius: 23 propostes per a 100.000 euros

Imprimir correu electrònic
23propostesLa Regidoria de Participació Ciutadana ha fet públiques les 23 propostes finalistes dels pressupostos participatius que passaran a la fase de votacions, que s’iniciarà el 24 de setembre i finalitzarà el 31 d’octubre. Durant aquest període, totes les persones empadronades a Teià majors de 16 anys podran votar tantes propostes con vulguin fins a exhaurir l’import de 100.000 euros.

Exposició pública
Les propostes ja es poden consultar, detallades una a una, en aquesta pàgina web

De 100 a 23
Durant la fase de presentació de propostes se’n van recollir 100, que n’han quedat reduïdes a 23 després d’unificar-ne algunes que estaven repetides o eren molt similars –sempre amb el consentiment del ciutadà que l’havia presentada– i de destriar-ne aquelles altres que o bé ja estaven previstes al Pla d’Actuació Municipal, o bé incomplien els criteris de viabilitat tècnica, jurídica o econòmica fixats per la comissió de ciutadana de seguiment.

Mecanisme de funcionament
L’Ajuntament es compromet a executar durant el 2019 els projectes més votats fins a esgotar els 100.000 euros pressupostats. En cas que el projecte més votat no l’esgoti, s’executarà també el segon projecte i així fins que s’arribi al màxim del pressupost.

Si amb el segon projecte se supera el límit establert, aquest segon projecte no es podria executar, i es passaria al tercer, i així successivament.

Punts de votació
Es podrà votar al web http://fem. teia.cat. També s’establirà un punt de votació assistida a l’Ajuntament i diversos punts itinerants per facilitar la participació.
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat