Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Política de privacitat general

Imprimir correu electrònic
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

Ajuntament de Teià • c/ Pere Noguera, 12 • 08329 Teià
Tel. 93 540 93 50     • e-Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitat

Informar als interessats (enviant-los notícies, activitats de l’agenda municipal, butlletins) i subministrar-los informació institucional

Legitimació

Interès legítim i públic de les comunicacions. Consentiment de l'interessat prestat mitjançant la sol·licitud d’incorporació al tractament.

Destinataris

La informació que recull l’Ajuntament de Teià és tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat. Les dades són utilitzades exclusivament per l’Ajuntament de Teià i no seran comunicades a terceres parts.

Drets

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com d'oposició i limitació al tractament de les seves dades personals, mitjançant escrit juntament amb l'acreditació de la seva identitat al Responsable, com s’explica a ‘Informació Addicional’.

Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Informació

Addicional

Si desitja informació més detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra política de privacitat. Veure l’Annex adjuntQui és el responsable del tractament de les seves dades personals?
Identitat: Ajuntament de Teià
Domicili: Pere Noguera, 12 • 08329 Teià
C.I.F .: P0828100H
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 540 93 50
Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l’interessat per a la gestió de les comunicacions i informacions del seu interès.

Per quant de temps conservarem les seves dades?
Conservarem les seves dades personals mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les dades és l’interès legítim i públic dels comunicats que es materialitza amb el consentiment de l'interessat prestat mitjançant la sol·licitud d’incorporació al tractament.
L'interessat haurà de mantenir les seves dades personals actualitzades a fi que la informació continguda en els fitxers de l’Ajuntament de Teià estigui actualitzada i sense errors.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?
No esta previstes comunicacions de dades.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
L’interessat pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins pels quals van ser recollides. També podrà sol·licitar els drets a la limitació del tractament i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.
L’interessat podrà exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, acreditant la seva identitat en el domicili de Ajuntament de Teià o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat • C / Rosselló, 214, Esc. A, 1r 1a • 08008 Barcelona).

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat