Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Detall de l'esdeveniment

Carnaval

Plaça de la Cooperativa
Dijous, 20. Febrer 2020

A les 17:00h 


carnestoltes_2.jpg

DIJOUS GRAS · Dijous 20 de febrer BENVINGUDA DEL REI CARNESTOLTES A partir de les 17 h a la plaça de la Cooperativa Vine a rebre el rei dels disbarats i els poca-soltes, rebem el Rei Carnestoltes amb un concurs de truites organitzat per Òmnium Cultural , taller de màscares i xocolatada a càrrec dels corresponsals del Casal de Joves. Per participar al concurs de truites: porta la teva truita abans de les 17.45 h i el jurat la valorarà. I després tothom les podrà tastar!

DIUMENGE DE CARNAVAL· 23 de febrer RUA DE CARNAVAL i BALL INFANTIL A les 11.30 h a la plaça de la Cooperativa Apunta’t al concurs de disfresses i després uneix-te a la rua que ens portarà fins el parc de can Godó on gaudirem d’una fantàstica actuació del Grup “Rovell d’Ou”. Inscripcions al concurs de disfresses a les 11.30 h a la plaça de la Cooperativa. Premis a la millor comparsa i a la millor disfressa individual.


DIMECRES DE CENDRA· Dimecres 26 de febrer CERCAVILA i CREMA DEL REI CARNESTOLTES A les 18 h al passeig de la Riera (alçada del C.E.I. Bambi) Una rua acompanyada dels “Tronats” i d’un seguici de ploraneres portarà el Rei Carnestoltes fins a ca la Cecília, on tindrà el seu judici i serà cremat. Junts rebrem la vella Quaresma i li tallarem la primera cama. Per acabar, el Casal d’avis i els corresponsals serviran sardines a la brasa als més golafres! Veniu a la rua de negre i ploreu pel rei dels poca-soltes!


TOTS ELS DIMECRES DE QUARESMA SERRA LA VELLA A les 17 h al pati de ca la Cecília Tallarem una cama a la Vella Quaresma tot cantant una cançó per fer la feina menys feixuga. Recull el teu pòster de la Vella Quaresma i talla-li la cama a casa també cada setmana!


Plaça de la Cooperativa
Plaça de la Cooperativa
teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat